Fotoclub De Beeldjagers
Kom gerust eens langs om kennis te maken.

Agenda 2023

Clubavonden starten om 20.15 uur en duren tot circa 22.30 uur. Op wedstrijdavonden je foto graag voor 20.00 uur aanleveren. Afwijkende tijden worden in het programma vermeld.

PROGRAMMA 2023

Januari 2023

woensdag 11 januari -
Presentatie Derek met tips en tricks

woensdag 18 januari - Externe spreker Hung Huan. De Vietnamese bootvluchteling en fotograaf Hung Hoang heeft op heel bijzondere manier de oer-Hollandse Eempolder op foto’s weten vast te leggen. Door gebruik te maken van de speciale lichtval tijdens het zogenaamde 'blauwe uur' en 'gouden uur', vóór zonsopkomst, krijgen zijn foto's een speciaal effect, vertelt hij in Vroege Vogels. Ruim honderd van de meer dan 10.000 foto's die hij de afgelopen twaalf jaar heeft gemaakt, zijn nu verschenen in het fotoboek De Eempolder door de ogen van Hung Hoang.

woensdag 25 januari - Presentatie excursie Laren. Daarnaast toont ieder 1 o f 2 winterfoto’s.

20 januari t/m 17 maart - Tentoonstelling van onze fotoclub in het Naarderheem
In het revalidatie- en Zorgcentrum Naarderheem (Amersfoortsestraatweg 1, 1411 HB Naarden) hangen in de gang genaamd "Rozenlaan" met de "open" wachtkamer ongeveer 30 prachtige foto's van leden van onze club. U kunt hier gewoon binnenwandelen om de foto's te bekijken. Na het bekijken kunt u iets eten of drinken in het restaurant. Kortom een leuke activiteit voor een koude winterdag. Veel kijkplezier 

Februari 2023

woensdag 1 februari - Bekijken en bespreken van de bewerkte foto. Elk lid heeft een foto gekregen van Marian. Deze foto wordt naar eigen inzicht bewerkt en op deze avond getoond. 

woensdag 8 februari - Bespreken foto's thema afval / milieu. Iedereen levert twee foto's in die we gaan bespreken.

woensdag 15 februari - Presentaties sloop Bensdorp (Gerda) en Circus (Hans)

woensdag 22 februari - Portretfotografie: theorie en workshop